Var vi kan hjälpa

De flesta vill att vår sexuella aktivitet ska vara helt spontan. Men i själva verket så planerar de flesta av oss sina sexuella tillfällen, men vi tänker knappast på det. Vi brukar förbereda oss genom att tvätta oss, raka oss, borsta tänder, använda munskölj, ha på oss deodorant och parfym, vi klär oss fint, vi dukar upp mat, tänder ljus och serverar vin, allt detta kan vara våra förberedelser/planering inför sex.
Så steget behöver inte vara så stort för att behöva planera in även andra förberedelser inför sexet, som man ofta behöver göra om man har någon form av funktionsnedsättning.

Intima/sexuella hjälpmedel kan hjälpa många. Både den som vill ha lite extra krydda eller den som behöver ett hjälpmedel för att göra samlivet/sexlivet möjligt.  Det kan exempelvis vara att man behöver använda en pump för att få erektion, ta fram och tillföra ett glidmedel eller en stimulerande gel för att få ökad känsel, en fördröjande creme/spray för att kunna hålla på längre, en leksak för att få till det där lilla extra eller en positionsstol för att kunna genomföra samlag och liknande förberedelser.

Vi kan exempelvis försöka hjälpa dem som har bl a

Kika gärna i vänstermenyn, för mer information, vanliga tips och råd samt hjälpmedel inom de olika problemområden som vi beskriver.