Om Paramedico och vår sida

Om Paramedico

Paramedico är en del av företaget Lustjakt och vi erbjuder fysiska sexhjälpmedel för att underlätta och göra det möjligt att kunna utöva sin sexualitet livet ut.  Kär produkt har många namn bla sexhjälpmedel, sexleksaker, intimprodukter, vuxenleksaker. Det handlar om att finna de bästa lösningarna för varje enskild individ, oavsett problematik.

Paramedico vill hjälpa dig att leva ett liv i lust och glädje. När du mår bra blir det som ringar på vattnet och du kan ge mer av dig själv och bidra till en mer kärleksfull värld.

Paramedicos koncept är att bl a samverka med sjukvården för att erbjuda en samlad expertis, som tillsammans har en stor erfarenhet och ett stort kunnande.

GRUNDVÄRDERINGAR
Vi som jobbar på Paramedico har vissa grundvärderingar som vi tycker är viktiga. Dessa värderingar vill vi ska lysa igenom i vårt bemötande och i det arbete vi utför.

Kvalitet
Vi tycker det är viktigt att våra produkter och den information du får av oss håller en hög kvalitet. Vi försöker hålla oss uppdaterade med ny kunskap och nya hjälpmedel så att du som kund får de bästa lösningarna.

Engagemang
Alla vi som jobbar på Paramedico är engagerade och tycker att sexualiteten är en viktig del i varje människas liv. Vi har alla ett stort kunnande om de sexhjälpmedel vi erbjuder. Även om den sexuella förmågan är begränsad så kan det sexuella umgänget nästan alltid kan förbättras utifrån varje människas förutsättningar.

Kommunikation
För att du som kund ska kunna bli hjälp på rätt sätt så kan det vara bra att kommunicera med oss. Även om du normalt inte pratar om dina problem och känner dig lite obekväm med det så är det inte så för oss. Fråga på bara så ska vi försöka hjälpa dig så gott det går.

Ansvar
Vi tycker att det är viktigt att du som kund ska känna dig omhändertagen och trygg. Vi har valt ut våra produkter med stor noggrannhet så att du får en vara av hög kvalitet. Våra produkter har dessutom 3 års garanti. Skulle du ångra ditt köp så har du 90 dagars öppet köp på oanvänd vara.

Omtanke
Vi tycker det är viktigt att du får den produkt som är rätt för dig så att du får den hjälp du behöver för att kunna ha ett aktivt sexliv. Vi vill därför ge dig den information du behöver för att kunna ta rätt beslut.

Respekt
Att vara respektfull och hänsynstagande är en självklarhet för oss. Vi har givetvis tystnadsplikt och alla försändelser är mycket diskreta av respekt för dig och ditt privatliv.

Hjälpsam
Om du tycker det är svårt att själv välja produkt så kan du alltid kontakta oss, antingen per mail eller per telefon. Du når oss personligen per telefon dagtid måndag och fredag mellan 10.00-16.30, onsdag 14.00-16.30, tisdag och torsdag 10-18.00 på telefon 0522-644444 eller via mail, info@lustjakt.se. Vi vill gärna hjälpa dig.

Ärlighet
Vi vill alltid vara så ärliga som möjligt för att du som kund ska bli hjälpt på bästa sätt. Om ditt problem ligger utanför vårt kunnande och ansvarsområde så kan vi förhoppningsvis hänvisa dig vart du kan vända dig.

Tacksamhet
Det är mycket tacksamt att få jobba med lösningar som har betydelse för ditt välbefinnande. En glädje som också får oss att må bra, vi som jobbar med detta.